Jom Kita Berkawan

Friday, 13 January 2012

First Entry Untuk Tahun 2012

Uish....sudah masuk 13 hari kita berada di tahun 2012. Baru hari ni terdetik nak buat entry baru, maklum laa tersangat-sangat busy dengan final exam untuk semester ke 3. Rasanya belum terlambat untuk aku mengucapkan "Selamat Tahun Baru 2012" kepada pembaca2 setia "Blog Aku Nie". Ceh ada pembaca setia ker??? hehehe.

Terasa begitu cepat masa berlalu meninggalkan kita. Dalam perjalanan menuju ke tahun 2012, begitu banyak kisah suka dan duka yang terpaksa aku lalui dan aku harungi. Meskipun berat, meskipun payah, meskipun sukar.....terpaksa aku laluinya demi menjadi insan yang TABAH. Alhamdulillah aku mampu mengharungi setiap dugaan dan ujian yang di berikan oleh yang Maha Pencipta.

Harapanku di tahun baru 2012 ini akan memberi TUAH kepada kita semua serta memberi seribu Keredhaan serta Keberkataan dari Allah Swt. InsyaAllah, Amin.

Final Exam sudah hampir melabuhkan tirainya, menandakan berakhirnya semester 3 aku berada di UPM. Excited plak rasanya nak balik kampung.....sebelum tu, aku terpaksa menghabiskan 2 paper yang masih lagi setia menanti untuk di penuhkan dengan ilmu yang telah aku pelajari untuk semester ini. Pape pun aku berharap agar aku mampu memperoleh result yang baik. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment