Jom Kita Berkawan

Thursday, 30 May 2013

BBM3410 LAMAN WEB

Selain daripada Twitter dan Blog....Kami selaku pelajar yang mengambil subjek Bahasa Dalam Multimedia ditugaskan untuk mencipta sebuah laman web yang bersifat ilmiah.

Nak tengok laman web terbaru aku??? Jom laa usha...

Klik Dekat Sini -------->> BICARA SEBUAH KATA

Jemput laa singgah laman web terbaru aku ni yer..
Tak perlu bayar pun...Hehehe





Ini merupakan logo bagi laman web terbaru aku. Tak copy mana-mana pun, buat sendiri guna adobe photoshop. Nasib baik belajar multimedia, pandai jugak laa edit-edit gambar buat logo ni......:))










No comments:

Post a Comment