Jom Kita Berkawan

Wednesday, 9 November 2011

Tetiba Minat Lagu Niey....:)

Seingat aku, first time aku dengar lagu ni masa aku balik kampung cuti mid sem seminggu. Dengar jer terus jatuh cinta dengan lagu ni. Power betul lagu ni erk sampai boleh buat aku jatuh cinta. Ahaks mengada sikit. hehehe. Mulanya tak tahu tajuk lagu dan nama penyanyinya. So bila minat, aku wat la research dengan tekunnya mencari lagu yang aku minat ni. Akhirnya jumpa juga.....yeahhhhhh......Jadi aku pun dengan rasa bangga dan terharunya meng"share"kan lagu ni buat kalian semua......Jom Kita Layan Sesama erk.....:)





Tajuk Lirik Lagu: Hatiku Milikmu
Artis/Penyanyi: Nera AF9

Pernahkah engkau hargai
Cintaku yang sejati
Pernahkah engkau mengertikan
Diriku ini

Betapa hebatnya cintamu
Memberiku sejuta pilu
Betapa agungnya asmaramu
Membuatku terpaku

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Ku sayang padamu

Kan ku abadikan dikau
Sewaktu kenangan yang manis
Yang tak mungkin aku lupa
Untuk selamanya

Kan ku coretkan kenanganmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku ini

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Aku sayang padamu

Bagai bahtera dilanda badai
Gelora cinta mengoncang jiwaku
Berombak mencari daratan yang damai
Oh cintaku

Di sisimu aku terdiam seribu bahasa
Di hatiku bergetar sejuta rasa
Namun sukar untuk aku meluahkan
Ku cinta padamu

Nafasku terhenti bila melihat dirimu
Terasa pantas degupan jantungku ini
Mungkinkah hatiku milikmu jua
Aku sayang padamu

Kanku coretkan kenangananmu
Dalam sanubariku ini
Agar jadi yang terindah
Di dalam hidupku 


Kalau kamu suka like laa erk....xpun komen laaa...nak tengok gak sape yang minat lagu ni.....:)





No comments:

Post a Comment