Jom Kita Berkawan

Thursday, 7 March 2013

BBM3410???

Apa itu BBM3410....???
Nombor ekor, no plat kereta atau no panggilan kecemasan..
Jawapan kat atas semuanya salah..saje jer buat gempak cikit. hehe.

Sebenarnya BBM3410 ni adalah kod kursus bagi subjek BAHASA DALAM MULTIMEDIA yang WAJIB (bukan sunat) diambil oleh semua pelajar Bahasa Linguistik Melayu. So entry kali ni khas buat DR Normaliza yang terkenal dengan nama DrNotts.


 Ni laa gmbr kanak2 riang ribena yg wajib amik sbjek BBM3410


Mula-mula tengok DrNotts ni rasa agak seriau plus cuak sebab dia nampak strict sangat. Tapi bila dengar DrNotts bercerita rasa agak lawak laa plak...xkering gusi aku dibuatnya. huhuhu

Benarlah kata pepatah "Don't judge a book by its cover". Jangan pepandai nak menilai seseorang sebelum kita mengenalinya. Tak Kenal Maka Tak Cinta...:D

Tadi pergi menyinggah di blog DrNotts sambil2 stalker dia punya blog, tetiba terjumpa plak list cerita korea yang telah dikhatamkan oleh DrNotts. Wah tak sangka DR pun peminat tegar cerita korea....hehehe
Apa kata kalau kita berkongsi-kongi cerita...Sharing is Caring kan DR.....^__^


Ok laa, tak nak cerita panjang-panjang nanti melalut sampai ke planet pluto plak. Tunggu aku punya next entry k...Bye2









No comments:

Post a Comment