Jom Kita Berkawan

Friday, 30 September 2011

Soalan Bangang Yang Buat Orang Bengang




1) Bila orang nampak ko baring sambil tutup mata:

S: Ko tido ker???
J: Tak la, aku training macam mane nak mati nanti.

2) Imagine ko bawak tv ko yang rosak jumpa technicion suruh repair, dia mesti tanya gak:

S: Nak repair tv ker???
J: Tak laa, aku bosan!!! so saje laa bawak tv ni jalan-jalan.

3) Time ko bangun tido, terus ada orang tanya:

S: Baru bangun tido ker???
J:  Ish, aku tengah tido sambil berjalan laa ngok.

4) Kawan ko call phone umah ko:

S: Ko katne ni???
J: Sini, kat bus stop..!!

5) Diaorang nampak ko keluar dari bilik mandi basah-basah:

S: Ko baru mandi ker???
J: Mane ada, aku baru lepas jatuh dari lubang jamban tadi.

6) Korang didalam toilet, pintu berkunci, ada gak orang datang ketuk pintu dan tanya:

S: Ada orang tak???
J: (*suara kiut*) mane ada orang!! taik yang bercakap ni.....bikin panas tu!!!







2 comments: